درمان آلزایمر و پارکینسون با مصرف زعفران
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ به خاطر بابای مهربونم که عمرشو صرف تعلیم وتربیت دانش آموزان وما کرد تا همه دکتر ومهندس بشویم .روحش همیشه شاد. به خاطر اینکه چون سکته قلبی ناگهانی ما را ترک کرد و ما را تنها گذاشت. من سعی کردم تمام علائم و راهکارهای آن را برای استفاده در دسترس همگان بگذارم به امید روزی که هیچ بابا ومامانی ناگهانی بچه هاشونو ترک نکنند و سایه آنها سالهای سال بالای سربچه هاشون بموند.هر کسی که از مطالب وبلاگ استفاده می کند یک فاتحه هم برای بابام بخوند.ممنون ."بابا خیلی خیلی خیلی دوستت دارم."
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان غلام_افرا و آدرس gholamafra20.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 11
بازدید ماه : 87
بازدید کل : 222488
تعداد مطالب : 377
تعداد نظرات : 18
تعداد آنلاین : 1



كد ماوس



عکس قلب و لب



کد متحرک کردن عنوان وب


ابزار وبلاگ  ,کد تغییر شکل موس برای وبلاگها و سایتهاکد تغییرشکل موس

بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً
غلام_افرا
علمی / مذهبی /تاریخی
پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:, :: 22:37 ::  نويسنده : معصومه رستمی       

عضو مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این مطلب که زعفران در درمان اختلالات مغزی ناشی از پیری مانند آلزایمر و پارکینسون مؤثر است متذکر شد: « اثر زعفران در مطالعات امروزی به اثبات رسیده و مصرف آن در بسیاری موارد درمانی مورد تأئید مراجع علمی معتبر قرار گرفته است.» دکتر علی بابایی درگفت وگو با خبرنگار سینانیوز در یزد، اظهار داشت: «زعفران گیاهی علفی چند ساله، بدون ساقه و پیازدار است. پیاز زعفران از انوع توپر و تقریباً کروی شکل با قطر 3 تا 5 سانتی متر و پوششی قهوه ای رنگ است که در زیر خاک قرار می گیرد. هر پیاز 6 تا 9 برگ باریک، نظیر برگ علف های چمنی تولید می نماید.

 

وی ادامه داد: ریشه های زعفران از نوع افشان هستند که از قاعده پیازها و از روی دایره محیطی آن می رویند. گل زعفران اولین اندامی است که در اوایل پاییز ظاهر می شود. در سال اول کشت، به علت ضعف پیازهای زعفران و عدم استقرار کامل آنها در خاک و کشت عمقی، جوانه های گل زعفران توان کافی برای رویش ندارند وحتی برگ ها در سال اول دیرتر از معمول ظاهر می شوند.»

بابایی با اشاره به دارویی بودن زعفران گفت: « قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن است.»

این دانشیار فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به خواص درمانی زعفران بیان کرد: «زعفران از لحاظ طبع، گرم و خشک محسوب می شود. همچنین مهم ترین خاصیت زعفران که از زمان قدیم از آن استفاده شده، درمان افسردگی است.»

وی با بیان این مطلب که زعفران دارای بویی قوی و طعمی تلخ می باشد، ادامه داد: «خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می شود.»

عضو مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اثر تسکین دهنده این گیاه، گفت: «زعفران باعث تحریک اعصاب شده و از طرفی، زعفران خون ساز بوده و گردش خون را آسان می سازد.»

بابایی ادامه داد:«زعفران، صفراآور و اشتهاآور است؛ باعث تسکین درد معده شده و آنتی اسپاسمودیک است. همچنین دردهای کولیک کلیوی را برطرف می کند، سرفه را رفع و اثر مفیدی روی درمان برونشیت دارد.»

خاصیت ضد تشنج زعفران

عضو مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یزد متذکر شد: «زعفران ضد تشنج است و باعث کاهش کلسترول خون و فشار خون می شود.»

وی خاطر نشان ساخت: «نتایج مطالعات فارماکولوژیک جدید نشان می دهد عصاره زعفران دارای اثرات کاهش چربی، افزایش یادگیری و حافظه، پالاینده کلسترول، فشارخون، تصفیه کننده طحال و کبد و آغازگر رشد اندام تناسلی می باشد.»

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد بیان داشت: «مقادیری از زعفران که به طور معمول به عنوان خوش طعم کننده و خوش رنگ کننده به مواد غذایی اضافه می شود موجب سقط جنین نمی شود. در عین حال توصیه می شود در دوران حاملگی از خوردن زعفران به هر شکلی اجتناب شود.»

وی عنوان داشت: «مصرف مقادیر زیاد زعفران در افراد عادی نیز می تواند خطرناک باشد. همچنین مقدار کشنده زعفران در حدود 20 گرم است.»

خاصیت شادی بخش، خنده آور و ضد افسردگی زعفران

دکتر بابایی با بیان اینکه زعفران به ویژه دارای اثرات شادی بخش، خنده آور و ضد افسردگی است، افزود: زعفران در درمان دردهای عصبی و به علت اثر آرام بخش، درمان کم خوابی نیز به کار می رود.»

وی با بیان اینکه زعفران تقویت کننده حافظه است خاطر نشان ساخت: «این ماده غذایی مخصوصاً در درمان اختلالات مغزی ناشی از پیری مانند آلزایمر و پارکینسون مؤثر است

 

درمان استرس، پارکینسون و بیماریهای کبد با گیاهان دارویی

 تأثیر گیاهان دارویی بر کاهش استرس

 

مصرف گیاهان دارویی علاوه بر کاهش استرس، در درمان بیماریهای مفاصلی و بهبود زخم ها نیز مؤثر است؛ همچنین این داروها خاصیت ضدعفونی کننده نیز دارند.

 

مصرف بی رویه داروهای شیمیایی نه تنها منجر به عوارض جانبی می شود بلکه در برابر بیماری مقاومت خود را از دست می دهد بنابراین بهتر است از روش های غیر تهاجمی تری استفاده شود.

 

در کشورهای دیگر گیاهانی همچون ریحان، نعناع، بابونه، گل شمعدانی و استدوخدوس و نیز اکالیپتوس توسط پرستاران در بیمارستان ها برای درمان بیماران استفاده می گردد.

 

این گیاهان را به صورت عرق، بخور و یا به صورت موضعی و یا حمام کردن بیمار با روغن های اسانسی آن برای درمان بیماران استفاده می کنند.

 

اما مصرف داروهای گیاهی به دلیل اینکه استرس را در فرد کاهش می دهد، سیستم ایمنی بدن فرد را نیز تقویت می کند و فرد را نه تنها در برابر بیماری خود بلکه حتی از عوامل بیماری های دیگر نیز ایمن می گرداند.

 

در حال حاضر این داروها به دلیل اینکه دارای خاصیت ضدعفونی کننده هستند، در شوینده ها و شاپوها نیز استفاده می شوند.

 

این نعمت های الهی که بسیار آسان و ارزان و متنوع در دسترس همه قرار دارد و با مصرف آنها عوارض کمتری هم فرد را تهدید می کند را بیشتر استفاده کنید.

 

تاثیر عرقیات گیاهی در درمان بیماری پارکینسون

 

برای درمان بیماری «پارکینسون» می توان از ورزش های عضلانی کوتاه مدت، ایجاد آرامش روحی، مبارزه با ناهنجاری های محیطی، داروها و عرقیات گیاهی استفاده کرد.

 

در بیماری پارکینسون، نوعی سکته ی خفیف همراه با فشار شدید عصبی به وجود می آید که در صورت عدم درمان بیماری در مراحل اولیه، عوارضی نظیر رعشه در عضلات، ناشنوایی و بی خوابی به وجود می آید.

 

داروهایی همچون کاربی دوپا، لوودوپا و آنالاپویل تا زمان محدودی به بیماری کمک کرده و از شدت بیماری می کاهند، اما آنها باعث درمان واقعی نمی شوند.

 

داروهای گیاهی از رده ی عرقیات نظیر بیدمشک، بابونه، عرقیات ضد سردی، قرص های نعناعی، گیاه خاک سرخ، انواع دم کردنی ها از ایجاد فشارهای عصبی جلوگیری می کند و مصرف روزانه ی آنها به مقدار معیّن می تواند از عوارض بعدی بیماری پارکینسون شامل گرفتگی عضلات، رعشه و بی خوابی پیشگیری کند.

 

استفاده از داروهای شیمیایی برای درمان این بیماری، از ایجاد ویروس های گریپ جلوگیری و سردردهای خفیف که در اکثر افراد دیده می شود را مخفی نگه داشته و باعث جلوگیری از رشد ویروس های بیشتری در بدن می شود.

 

بنابراین داروهای شیمیایی در درمان قطعی پارکینسون تأثیر کمی دارند و به مرور زمان بیمار را با مشکلات عدیده ای همچون آلزایمر و اختلال در سیستم عصبی مواجه می کند.

 

عرقیات مناسب در پاکسازی و محافظت کبد

 

عرق کاسنی (طبیعت سرد و تر)

 

این عرق هم دارای اثر ادرارآور و هم برطرف کننده ی یبوست است. این عرق در درمان بیماریهای کبد و همچنین پاکسازی آن از سموم تأثیر زیادی دارد.

 

شما می توانید از این اکسیر روزانه یک لیوان میل کنید.

 

عرق شاهتره( طبیعت سرد)

 

این عرق نیز در درمان و همچنین محافظت کبد مؤثر است. خون را تصفیه کرده و آن را رقیق می نماید. کاهنده ی فشارخون و کلسترول خون است و همچنین مدر نیز می باشد.

 

عرق شاهتره را می توانید روزانه دو فنجان میل کنید.

 

عرق خارشتر(طبیعت سرد)

 

این عرق تصفیه کننده ی خون و کبد می باشد و همچنین اثر زیادی در دفع سنگ کلیه دارد. اشتها را افزایش می دهد و تعریق را زیاد می نماید. نیروی جنسی را زیاد می کند، اثر آرام بخش دارد و در بهبود تپش قلب نیز مؤثر است.

 

از این اکسیر دو فنجان در روز میل نمایید.

 

استیل و خطر ابتلا به بیماری پارکینسون                      

 

بر اساس مطلب بیان شده در

American Journal of Epidemiology, online October 15 2010

در افرادی که نزدیک کارخانجات استیل سازی (یا هر کارخانه دیگری که آلایندگی بالا با منگنز ایجاد می کند) زندگی می کنند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون افزایش می یابد.

توصیه بهداشتی : طرز نگهداری، تمییز کردن و شستشوی ظروف و قاشقهای برنجی     چاپ                   فرستادن به ایمیل   

 

آلیاژ برنج چیست؟

آلیاژ برنج یکی از آلیاژهای مورد تایید طب سنتی است که بیشتر به شکل قاشق، سماور، کتری و قوری از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفته است.

برنج آلیاژی از مس و روی (Cu+Zn) می باشد و این فلز روی با آلیاژ روئی متفاوت است. فلز روی به زینک (zinc) مشهور است که در طب امروزه به عنوان یکی از نیازهای بدن مورد توجه قرار گرفته است و کمبود آن را عامل بیماریهای پوستی و گوارشی می دانند و قرصهای مکمل همچون قرص زینک برای بیماران تجویز می گردد که همچون دیگر قرصهای شیمیایی دارای عوارض می باشند.

 

در طب سنتی برای جذب فلز روی و رفع نیاز بدن با استفاده از آلیاژ برنج که به غیر از فلز روی حاوی فلز مس (که آن هم برای بدن بسیار مفید و لازم می باشد)، سماور، کتری، قوری، قاشق و ظروف آشپزخانه تهیه می کردند تا با استفاده از آنها، نیاز بدن به این فلز مهم برطرف گردد و از عوارض کمبود آن در بدن پیشگیری گردد.

 

 چند توصیه در مورد استفاده از ظروف و قاشقهای برنجی:

-    برای استفاده اولیه از قاشق و ظروف برنجی قدیمی که خریداری نموده اید (نه ظروف نو)، آنرا با سرکه و نمک و سیم ظرف شوئی خشن خیلی خوب شسته، به صورتی که هرگونه پلیسه و سیاهی و لک از بین برود.

-    حتی الامکان پس از صرف غذا فوراً آنها را شسته و خشک کنید. دقت کنید این ظروف با غذاهای اسیدی مثل سرکه و ترشیجات به مدت طولانی در تماس نباشند، چرا که باعث کدر شدن و تغییر رنگ آن می شود.

-    در صورت تغییر رنگ، با استفاده از محلول سرکه و نمک با سیم ظرف شوئی آنرا براق نمایید.

 تذکر:

فلز روی با آلیاژ روئی متفاوت است. ظروف روئی که در قدیم وجود داشته است آلیاژی از قلع و مس (Cu+Sn) می باشد که در حال حاضر تولید نمی شود و تمام ظروف به نام روحی یا روئی که در بازار هست از جنس آلومینیوم می باشند که پخت و پز در آنها باعث آزاد شدن مقدار زیادی یون آلومینیوم در غذا می شود که در دراز مدت زمینه ساز بسیاری از بیماریهای مزمن مثل آلزایمر و پارکینسون و .. است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: